Поръчка и Доставка

ПОРЪЧКИ

Iplikator.bg приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден от 10:30 до 19:30 часа. Поръчките се изпращат чрез куриерските фирми Еконт Експрес ЕООД и Спиди АД. Поръчки, направени след 17:00 часа се обработват/изпращат на следващия ден.

В страницата на всеки продукт има бутон „В кошницата”. Натискането на този бутон, записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска кошница”. Съдържанието на кошницата се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате. След като натиснете „Приключване на поръчката“, се появява форма за поръчка, която трябва да попълните. Общата стойност включва цената на отделния продукт за един брой и в български лева, ДДС и стойността на доставката.

На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката. Моля проверете дали сте го получили и ако не сте, се свържете с нас на 0888 122 729. Клиентът получава телефонно обаждане или e-mail на електронната си поща за потвърждение на поръчката.

ДОСТАВКА

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма до посочения от Вас адрес с фиксирана сума за доставката 5,00 лв. за Ваша сметка.

В случай, че Клиентът не желае продукта, може да го върне директно на куриера. В случай на връщане, Клиентът е длъжен да заплати обратната доставка. Клиентът заплаща и двете доставки. Амелекс ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.

При забавяне на доставката, Търговецът не дължи неустойка на клиента.

Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху клиента. Търговецът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Търговецът не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Търговецът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.