Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

В електрония магазин www.iplikator.bg може да платите по банков път или с наложен платеж.

Може да поръчате даден артикул до Вашият дом или офис като се регистрирате в електрония магазин.

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма до посочения от Вас адрес с фиксирана сума за доставката 5,00 лв. за Ваша сметка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 30 дни от датата на получаването му. Продукта трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи.

Амелекс ООД възстановява стойността на продуктите с пощенски запис.

Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.

ВАЖНО:

С покупката на оригиналния продукт Ипликатор Вие получавате 100% гаранция за качеството и безопасност на продукта. За да сте сигурни, че получавате истински ИПЛИКАТОР, пазарувайте само от официалната ни интернет страница www.iplikator.bg или чрез обаждане на телефон 0888 122 729. Имайте предвид, че гаранцията не е валидна в случаите, когато продукта се окаже фалшив.

Ако смятате, че сте попаднали на фалшиви продукти или копия на продуктите на ИПЛИКАТОР БГ, моля свържете се с нас на info@iplikator.bg.

Срокове на доставка

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1- 2 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира. Поръчки пуснати до 12:00 ч. в работен ден се изпълняват в същия работен ден, а поръчки пуснати след 12:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат в първия работен ден.

След като пуснете поръчка ще получите автоматичен имейл, с информация за Вашата поръчка. Ако избрания начин на плащане от Вас е по банков път, ние ще изпратим поръчаните артикули след получено плащане от Ваша страна.

При плащане по банков път срокът за доставка на поръчаните артикули започва да тече от момента на потвърждаване плащане от наша страна на поръчката.

Всички доставки до клиентите се изпращат с фиксирана доставка 5,00лв. за сметка на клиента, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.

*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал с нас. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на Амелекс ООД ще се свърже с Вас, за потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то ще получите уведомление на електронната си поща.

В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка на: info@iplikator.bg

  • Ако желаете да върнете продукта съгласно условията на АМЕЛЕКС ООД или връщате продукт, който е в неизправно състояние, моля, обадете се на тел.: 0888 122 729.
  • 30-дневния гаранционен срок започва да тече от деня, в който сте получили вашата пратка.
  • Вашата сума ще бъде възстановена в 15-дневен срок, след като получим колетът с продукта, който връщате и задължително копие от фактурата ви.
  • Продуктът може да върнете по пощата на адрес: София 1164, ул. Крум Попов 26 за Амелекс ООД.

Гаранцията Ви не е валидна:

  1. Ако загубите, унищожите или не спазите 30 дневния срок за връщане на продукта, не можем да възстановим вашите пари.
  2. Без приложено копие от вашата фактура към пощенската пратка, не можем да възстановим вашите пари. Пазете вашия документ за покуплата! (касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура).