Често задавани въпроси

За какво се използва Ипликатор?

Ипликаторът облекчава повечето видове болки в тялото, стрес и свързани с това симптоми. Болка в гърба, долната част на гърба, болки във врата, ставите, напрежение в мускулите, умора в мускулите, ишиас, остеопороза, остеоартрит, ревматизъм, стрес, тревожност, главоболие …

Кой може да използва Ипликатор?

Всеки. Ипликатора е лесен за използване, без никакви рискове.

Нужна ли е рецепта, за да използвам Ипликатор?

Не, Ипликаторът е безопаснен за употреба. Без противопоказания.

Безопасно ли е да се използва Ипликатор?

Ипликаторът отговаря на всички изисквания на Европейския съюз. Ипликаторът е произведен от качествени материали, и е напълно безопасен.

Колко пъти на ден мога да го използвам?

Толкова, колкото желаете.

Колко време отнема доставката на Ипликатор?

Доставката отнема между 2 и 4 дни, след като поръчката Ви е потвърдена по телефона.

Какво се случва, ако не си получа Ипликатор?

Ако не получите Вашия Ипликатор до 5 дни, можете да се свържете с нас чрез info@iplikator.bg или на телефони 0888 122 729, за да решим този проблем.

Колко дълъго може да издържи един Ипликатор?

Ипликатор се произведен от качествени материали и той може да издържи с години, в зависимост от употребата му. Независимо от това, с времето модулите му се затъпяват и така намалява техния ефект. Модулите на Ипликатора са термо лепени с цел избягване използването на лепила водещи до алергични реакции. Поради това те могат да паднат, това не е проблем просто зашийте модула на неговото място.

Как ще се използва моята лична информация?

Личните данни ще бъдат използвани само за извършване на плащане и доставка. Информацията няма да бъде предоставяна на трети лица, и Вие няма да получавате нежелани съобщения.